Főoldal Inspirációk Tanulás Zenék Filmek Hobbi RSS

Számvitel

2015.04.03. 22:17

Most megint számvitelt tanulok az ata képzésben, a tanárunk szerint átlagosan a csoport 60%-ának szokott sikerülni a vizsga, kicsit meg is ijedtem a kihívástól.

Még csak az első órán vagyunk túl (két számvitel tanárt is kaptunk, így még izgalmasabb). Rögtön eszembe jutottak a Pentás videók, ami úgy kezdődött:

"Gazdasági események és a kettős könyvvitel - ez az előadásnak a címe. .. és hát ...van egy óriási hírem: meg fogunk ma tanulni  könyvelni a kettős könyvvitel módszertanával,és ez mindenképpen egy mérföldkő, hiszen az éves beszámoló, az egyszerűsített éves beszámoló, a mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló és a konszolidált (összevont) éves beszámoló is kettős könyvvitel alapján készül." (Dr. Veress Attila)

 

Imádtam, ne hagyd ki, ha találkozol ezekkel a számvitel videókkal és meg is nézed, az mindenképp könnyebbé teszi a számvitel megértését.(Persze, a vizsgához nem lesz elegendő :)))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rubicon.blog.hu/api/trackback/id/tr397334466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása